Zoekt u een tijdloos geboortecadeau wat generaties lang mee gaat. Wij hebben een ruime keuze in echt zilveren geboorte en kinderbekers. Een zilveren beker is een prachtig geschenk om van opa en en oma als geboortecadeau te krijgen maar ook fantastisch om aan uw eigen baby te geven.
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Echt zilveren kindertebeker.

Bent u op zoek naar een tijdloos geboortecadeau? Of wilt u uw baby een geweldig geschenk geven? Dan heeft u bij ons keuze uit veel verschillende echt zilveren geboorte en kinderbekers.

Een zilveren geboortebeker is een tijdloos geboorte geschenk.

De zilveren bekers in ons assortiment worden vaak gegeven als bijzonder geboorte geschenk. Het wordt vaak een gedenkwaardig en speciaal familie erfstukje.

Persoonlijke gravures in een geboortebeker

Niets is zo leuk als een persoonlijk cadeau krijgen. Een zilveren beker maak je persoonlijk door het te laten voorzien van een fraaie naam en datum gravure. Dit maakt het cadeau nog specialer. Onze zeer ervaren handgraveur maakt een kunststukje van uw gravure, niet alleen naam en datum gravures zijn mogelijk maar ook wapens en speciale opdrachten worden zeer fraai ambachtelijk uit gestoken in het zilver. Een handgravure is een echt stukje kunst.

Online een zilveren geboorte beker bestellen

Heeft u in onze collectie een zilveren beker naar wens kunnen vinden? Dan snappen wij dat u het artikel zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wanneer er geen gravure op moet komen dat heeft u de beker binnen een paar dagen mooi verpakt in huis. Wenst u een gravure dan duurt het 7 a 9 dagen voordat het pakje verstuurd kan worden.

Copyright © Luxegeboortekado 2020| Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap | Alle prijzen zijn incl. BTW. Website door Pagayo.nl