Persoonlijke geboorte cadeautjes

Het blijft mooi en heel bijzonder wanneer er een baby geboren wordt. Een mooie traditie die bij een zwangerschap hoort zijn het kopen van leuke en blijvende babycadeautjes. Ben je zelf in verwachting of is er iemand in je omgeving zwanger? Dan kun je bij ons een persoonlijk babycadeautje uitzoeken voor de baby en de ouders feliciteren met de geboorte. In onze webshop www.luxe-geboortekado.nl vind je veel leuke babycadeautjes om cadeau te geven aan de ouders of aan de pasgeboren baby. Ons assortiment is zowel modern als klassiek en vaak heel persoonlijk. We maken verschillende cadeautjes nog persoonlijker voor je door ze te graveren. De meeste machinale gravures zijn gratis maar ook een ambachtelijke handmatige gravure op bijvoorbeel op een echt zilveren geboortebeker kunnen we voor je verzorgen.

Groot aanbod babycadeautjes

In onze webshop zie je een groot aanbod tijdloze en luxe babycadeautjes. Van schattige betaalbare zilveren naam armbandjes tot de luxere gouden babysieraden. In onze webshop vind je de meest originele babycadeautjes zoals verzilverde spaarpotten, tandendoosjes, kinderbestekjes, rammelaars en nog veel meer voor jongens en meisjes. Zelfs de klassieke bedel armbandjes met schattige bedeltjes zijn bij ons nog ruim voorradig. Verras de toekomstige ouders met een leuk zwangerschapscadeau of stel een leuke kraammand samen van verschillende gouden of zilveren cadeautjes.

Online babycadeaus bestellen voor scherpe prijzen

De babycadeautjes kun je heel eenvoudig bestellen in onze webshop voor zeer scherpe prijzen. We pakken de sieraden in, in mooie passende cadeau verpakking. Wij pakken het in tot een feestelijk cadeau. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst in onze webshop wordt deze indien voorradig binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. De bestelling wordt door PostNL zo spoedig mogelijk bezorgd. In onze webwinkel www.luxe-geboortekado.nl zijn meerdere betaalmethoden zoals iDeal, paypal, Direct banking of zelf overschrijven. Als je vragen hebt kun je onderaan de pagina de informatie lezen over verzenden, service en de leveringsvoorwaarden. Telefonisch of mail contact met ons opnemen is heel eenvoudig. Wij beantwoorden in de regel binnen een paar uur uur de vragen per mail.

Copyright © Luxegeboortekado 2020| Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap | Alle prijzen zijn incl. BTW. Website door Pagayo.nl