Echt zilveren rammelaars

Tijdloze echt zilveren rammelaars ze zijn er in vele verschillende uitvoeringen. De bekende parel of filet bol, luxe glanzend maar ook modellen in klassiek donker zilver. De oud Hollandse donker zilveren modellen die gemaakt zijn naar oud voorbeeld worden altijd zeer gewaardeerd. Deze modellen worden in de regel niet echt als speelgoed gebruikt maar meer als herinnering geboorte geschenk. De modellen aan ring of met met bijtring kunnen in principe gewoon gebruikt worden en de bijtringen aan de rammelaars zijn absoluut veilig.

Graveren van zilveren rammelaars.

Verschillende rammelaars kunnen we machinaal voor u graveren, dit kan in de regel binnen 2 dagen. Enkele modellen kunnen echter alleen handmatig gegraveerd worden, dit wordt gedaan door onze ambachtelijke handgraveur. Dit duurt wat langer en de prijs voor het handmatig graveren van een zilveren rammelaar is afhankelijk van het aantal karakters letters of cijfers. In de regel ligt dit rond de 3,50 euro per letter maar u kunt indien gewenst informeren naar de mogelijkheden en de prijs. Voorbeelden van handmatige en machinale gravures kunt u bekijken op de home pagina onder de tekst "graveren".

Copyright © Luxegeboortekado 2020| Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap | Alle prijzen zijn incl. BTW. Website door Pagayo.nl