Verzenden kan op verschillende manieren.

Maak uw keuze. En geef dit aan op het bestel formulier.     

1. Briefpost verzending.
2. Aangetekende verzending.
3. Brievenbuspakje.
4. Gratis verzending.

 

1. Briefpost verzending: is een plat doosje of bubbeltjes envelopje dat door de brievenbus past. Deze vorm van verzending is onverzekerd en altijd voor risico van de koper. U kunt bij ons kiezen voor verzekerde of onverzekerde verzending. De verzendkosten voor onverzekerde verzending zijn standaard 1,95 en bij tracktrace brievenbus 3,95 euro. Alleen artikelen tot maximaal 75 euro worden per onverzekerde briefpost verzonden. Uitsluitend op verzoek van de koper en altijd voor risico van de koper. In de regel wordt een bestelling de volgende dag bezorgd maar omdat we afhankelijk zijn van PostNL kan dit uiteraard niet 100% gegarandeerd worden.

2. Aangetekende verzending: is een pakketje tot maximaal 10 kg. De inhoud is verzekerd tot het aankoopbedrag. Indien het pakje dus niet bij u wordt afgeleverd door Postnl dan krijgt u een maximale vergoeding. De verzendkosten zijn 7,95 euro.

3. Brievenbuspakje: is een plat doosje dat door de brievenbus past, u ontvangt hierbij een tracktrace code om het pakje te volgen, de zending is niet verzekerd alleen volgbaar.

4. Gratis verzending: Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis verzekerd verzonden.
Bij gebruik van een kortingsode vervalt de gratis verzending.

De verzending geschiedt in speciale en deugdelijke doosjes of bubbeltjes enveloppen die de inhoud voor 100% beschermen. Indien er onduidelijkheden zijn betreffende de verzending neem dan contact met ons op. Uiteraard bestaat ook altijd de mogelijkheid om het door u gekochte artikel te komen op halen in Nunspeet. Omdat op het afhaal adres geen voorraad is, dient u vooraf een afspraak te maken.

Copyright © Luxegeboortekado 2020| Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Sitemap | Alle prijzen zijn incl. BTW. Website door Pagayo.nl